Over Kali Coffee Beans

Op het moment dat wij hoorde over de start van een nieuwe kleine koffiebranderij in Amersfoort wisten we dat we daar moesten zijn. Ze zijn medio 2016 en leveren nog steeds onze koffie. Het resultaat is deze krachtige volle koffie, gemaakt van de beste bonen.

 

 

 Koffie van top kwaliteit

Wij van Kali Coffee Beans kopen samen met Special Roast de bonen in uit diverse koffieproducerende landen. Onze eerste koffie is een melange van 6 verschillende soorten Arabica bonen. Zo komt onze koffie uit Brazilië, Java, Guatemala, Honduras, Colombia en Ethiopië. Per jaar kunnen de eigenschappen van de koffie verschillen. Er wordt daarom continue getest en gekeurd om er zeker van te zijn dat de koffie is zoals wij hem willen hebben. Uniek en sterk!

 

Binnen ons bedrijf Kali Coffee Beans besteden we dus veel zorg, aandacht en liefde aan onze unieke koffie. Na een lange periode van proeven en ruiken zijn we er wat ons betreft uit. Is dat gelukt? Wij vinden van wel, jullie ook?

 

--- BESTEL HIER---Nieuwe melange

Sinds 2019 kunnen wij een weer een nieuwe melange aanbieden! De koffie melange is opgebouwd uit 4 componenten uit Zuid- en Midden-Amerika. Het gaat om 100% Arabica bonen.

 

- Brazilië

- Colombia

- Guatemala

- Honduras

 

Medium gebrand rond de 210 graden.